TIL MINNE <3

Til heder og ære for alle våre marsvin som har forlatt oss og er kommet over til de grønne marsvin-enger


NCH NklCH Bisolvon of Cavycastle

17.07.2016 - 02.02.2018

Rase: Alpaca
Farge: White/Black/Buff

Kjære gode Bisolvon, mitt aller første langhårsmarsvin. Du var vårt mest vinnende marsvin, og brakte oppdrettet dit det er nå. Du fikk desverre aldri muligheten til å bli pappa. Vi hadde så mange gode planer for deg i fremtiden. Men du døde brått fra oss, uvitende hvorfor, ingen tegn til at noe var galt. Du hadde sovnet inn på ditt favoritt sted i buret, under hengekøyen.

Vi savner deg stjerna vår! <3  Hvil i fred! 


Tindra Von Holt


Rase: Pet
Farge: Chocolate/Golden/White

Kjære gode Tindra, min aller første satin. Du kom hit i starten av 2018, og knapt en måned etterpå drar jeg deg med på utstilling her i Norge, hvor du tar med deg BIS 1 plassering, noe som absolutt ikke var forventet. Vi hadde mange gode planer for deg her i oppdrettet, og du fikk aldri muligheten til å få noen kull her hos oss. Du døde brått fra oss, uten noe tegn til at du hadde det vondt eller var syk.

Sov godt lille venn! <3 


NCH Pitocina of Cavycastle

29.09.2015 - 05.06.2018

Rase: Alpaca
Farge: Black/White

Gode og snille Pitocina, Cina. Du som skulle bli gammel og god her. Du som skulle få bo sammen med din aller beste venninne Tamara resten av ditt liv. Slik ble det desverre ikke. Brått sovnet du inn uten at vi vet hvorfor. Du gikk fra å tigge mat og kose deg, til å ligge helt livløs og stille under hengekøya di på bare noen få timer. 

Vi savner deg jenta vår! <3 Hvil i fred! 


NCH NjrV-16 Tamara of Cavycastle

05.01.2016 - 06.06.2018

Rase: Texel
Farge: Buff/White/Buffagouti

Vakre og gode Tamara! Du ble brått revet fra oss uten at vi helt vet hvorfor. Du skulle ,sammen med din bestevenn Cina, bo her for alltid som pensjonist. Dette ble brått endret da vi fant deg dårlig, og vi dessverre ikke klarte å redde livet ditt. Vi håper du har det smertefritt og godt sammen med de andre i de evige grønne enger!

Vi savner deg tiggeren vår <3 Sov godt lille venn! 


NCH DKCHpb Streaker´s China White

20.06.2017 - 06.09.2018

Rase: Skinny
Farge: Chocolate Himalayan

Flotte prinsesse China! Du ble akutt syk og vi måtte ta det tunge valget med å la deg få hvile. Du var drektig, men dessverre var dine foster langt kommet, men også døde. Dette hadde trolig påført deg blodforgiftning. Det var vondt å se deg i slike smerter. Du var svak, og intet vi kunne gjøre for å redde deg. 

Sov godt prinsessa mi! Og nyt de evig grønne marker! <3


NCH Mamuts Meravigliosa

20.08.2017 - 02.02.2019

Rase: Skinny
Farge: Black/Golden/White

Fine Merra! Du ble plutselig funnet under favoritt køyen din, hvor du hadde sovnet stille inn! Dødsårsak er ikke kjent. Du skulle tilbringe så mange mer år her hos oss, samtidig som du skulle bringe frem mange fine kull, men slik ble det ikke! 


Du vil bli savnet fine deg! Hils resten av de fine englene! <3 


NCH DKCHpb Shamrock´s Hydreigon

07.09.2017 - 29.01.2019

Rase: Skinny
Farge: Chocolate/Cream

Vakre og gode Hydden! <3 Du ble brått revet fra oss uten at vi kjenner til dødsårsaken. Jeg håper du har hatt et godt liv til det siste, og en avslutning uten smerter. Du hadde et langt liv foran deg, og vi så frem til å kunne få små Hydde-babyer etter deg, men desverre ble det aldri slik. Jeg kommer til å savne at du møter meg på burkanten for å få kyss og kos.! 

Hvil i fred prinsen min, du har virkelig satt dine spor! <3